:: PRIVACY VERKLARING ::

Persoonsgegevens die verwerkt worden

Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker vzw kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker en/of omdat u deze persoonsgegevens zelf doorgeeft (persoonlijk of via mail of schriftelijk of telefonisch).

Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker vzw kan de volgende persoonsgegevens:

 • Naam en voornaam
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummers)
 • Mailadres(sen)
 • Ziekenfondsgegevens

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker heeft uw persoonsgegevens nodig :

 • voor contactname met u en dit telefonisch of schriftelijk
 • in het kader van het uitvoeren van verplichtingen naar de bevoegde overheid

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker bewaart uw persoonsgegevens :

 • niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens verzameld worden
 • en volgens de verplichting van archivering volgens de bevoegde overheid

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker deelt uw persoonsgegevens met derden

 • indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst
 • om te voldoen aan de wettelijke verplichting van onze overeenkomst met de overheid
 • in het kader van wetenschappelijke studies

  Websitebezoek

  Op de website van Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker vzw gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

  Google analytics

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hoe effectief de Awards-advertenties van Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker bij Google zoekresultaatpagina's zijn.

  De aldus verkregen informatie wordt met inbegrip van het adres van uw computer (IP adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de VS. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

  Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt om rapporten over de website van Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker te kunne verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen beiden.

  Googel kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden informatie namens Google verwerken. Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker heft hier geen invloed op.

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker heeft Google geen toestemming gegeven om via Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

  Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijdere. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cardeklinker.be.

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

  Beveiligen

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker neemt de bescherming van uw gegevens ernstig en neemt passende maateregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker maakt gebruik van betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

  Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker verzamelde persoonsgegevens neemt dan contact op met ons via info@cardeklinker.be.

  Centrum voor Ambulante Revalidatie De Klinker is als volgt te bereiken:

  Postadres: Cartonstraat 5.3 8900 IEPER
  Telefoon: 057/208421
  Mailadres: info@cardeklinker.be

 •  DE KLINKER  
   Centrum voor  
   Ambulante Revalidatie v.z.w.  
   Henri Cartonstraat 53  
   8900 Ieper  
   Tel. 057 20 84 21  
   Fax 057 21 64 30  
   info@cardeklinker.be  

  Privacy Verklaring  


   ANDERE DIENSTEN  

  Dienst Logopedie DE BRUG  

  Hoorcentrum AURILIS